Pizza
pizza cu salam
No Reviews
Ingrediente
Modifică numărul de porții
500 g Faina | |
250 ml Apa | |
10 g Drojdie uscata | |
7 g Sare | |
50 ml Ulei de masline | |
100 g Sos de rosii | |
1 lingurita Oregano | |
150 g Salam | |
500 g Cascaval |
Pași de urmat
1.
Pregatirea aluatului
Se amesteca faina cu drojdia uscata si apa calduta . Se adauga sarea si uleiul de masline, se framanta aluatul pana devine neted.
Pas finalizat
2.
Dospire
Se acopera bolul unde se afla aluatul si se lasa aproximativ o ora la dospit
Pas finalizat
3.
Pregatire si coacere pizza
Se ia o bucata din aluat, se intinde pe masa de lucru si se transfera in tava. Se pune sosul de rosii pe toata suprafata, se presara oregano uscat , se aseaza feliile de salam si cascavalul ras. Se coace pizza in cuptorul preancalzit la 240°C pana se rumeneste.
Pas finalizat
Lasă un răspuns