Prajitura aromata de post cu mar si morcov

30

medium

10

Fără ouă, lapte sau unt, este perfectă pentru perioadele de post sau pentru cei care preferă un stil de viață vegan. Ideală alături de o ceașcă de ceai cald sau cafea!

No Reviews

Ingrediente

Modifică numărul de porții
200 g morcov
200 g măr
100 g zahăr
100 ml ulei
10 ml suc de portocale
5 ml esennță de rom
3 g scorțișoară
300 g făină de secară Enache Morărit
10 g praf de copt

Pași de urmat

1.

Amestecarea ingredientelor

Într-un vas încăpător se adaugă morcov și măr dat pe răzătoare, uleiul, zahărul, sucul de portocale și aromele. Amestecăm bine.
Pas finalizat
2.

Adăugarea făinii

Adăugăm făina de secară Enache Morărit și praful de copt. Amestecăm.
Pas finalizat
3.

Pregătirea tăvii de copt

Tapetăm o tavă cu hârtie de copt și adăugăm compoziția pe care o nivelăm. O introducem la cuptorul preîncălzit la 200 de grade penntru aproximtiv 35 minute.
Pas finalizat
4.

Servirea

Când prăjitura s-a rumenit frumos, o scoatem de la cuptor, o pudrăm cu zahăr și este gata de servire.
Pas finalizat
Cuvinte cheie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *