Prajitura aromata de post cu mar si morcov
Fără ouă, lapte sau unt, este perfectă pentru perioadele de post sau pentru cei care preferă un stil de viață vegan. Ideală alături de o ceașcă de ceai cald sau cafea!
No Reviews
Ingrediente
Modifică numărul de porții
200 g morcov | |
200 g măr | |
100 g zahăr | |
100 ml ulei | |
10 ml suc de portocale | |
5 ml esennță de rom | |
3 g scorțișoară | |
300 g făină de secară Enache Morărit | |
10 g praf de copt |
Pași de urmat
1.
Amestecarea ingredientelor
Într-un vas încăpător se adaugă morcov și măr dat pe răzătoare, uleiul, zahărul, sucul de portocale și aromele. Amestecăm bine.
Pas finalizat
2.
Adăugarea făinii
Adăugăm făina de secară Enache Morărit și praful de copt. Amestecăm.
Pas finalizat
3.
Pregătirea tăvii de copt
Tapetăm o tavă cu hârtie de copt și adăugăm compoziția pe care o nivelăm. O introducem la cuptorul preîncălzit la 200 de grade penntru aproximtiv 35 minute.
Pas finalizat
4.
Servirea
Când prăjitura s-a rumenit frumos, o scoatem de la cuptor, o pudrăm cu zahăr și este gata de servire.
Pas finalizat
Lasă un răspuns