Pâine cu varză si brânză

30 de minute

ușor

10 portii

1 , 5 kg faina integrala de grau
2 cepe de marime medie
1 varza
2 cartofi mari
1/2 plic de drojdie cruda / uscata
Ulei si apa
Mod de preparare
Se va prepara aluatul din faina integrala de grau , drojdie si apa. In timpul framantarii se vor adauga 2 cartofi fierti. Dupa ce se termina de framantat aluatul se va acoperi cu un prosop curat si se va lasa la dospit circa 30 de minute! In prealabil se taie marunt ceapa alba si varza se va pune la calit cu putin ulei.
Se va intinde coca apoi continutul de varza si ceapa se va presara pe toata suprafata aluatului .Dupa gust vom adauga si putina branza, apoi coca se va rula pentru a lua forma de cozonac
Se va pune in tava hartia de copt ,putin ulei apoi painica va fi pusa in tava si unsa cu un ou gata batut si putina branza
Se va lasa la copt circa 40 de minute la 180 de grade .
Sa aveti pofta buna!

No Reviews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *