Brioșe cu mere și fulgi de cocos

45 min

ușor

12

1. Merele se spală, se curăță de coajă și se dau pe răzătoarea mare.
2. Untul cald, siropul de arțar/zahărul brun și ouăle se amesteca bine până ce se omogenizează, apoi adăugăm merele rase.
3. Făina, praful de copt și scorțișoara se amesteca într-un bol separat.
4. Peste pasul 2. se adaugă treptat pasul 3. , fulgii de cocos și laptele.
5. Toată compoziția rezultată se toarnă în forme pentru brioșe.
6. Se dă la cuptorul preîncălzit la 180° C căldură sus-jos fără ventilație timp de cică. 25-30-35 minute (timpul alocat coacerii diferă de la cuptor la cuptor).

5 from 2 Reviews

Ingrediente

Modifică numărul de porții
2 Mere
2 Ouă
200 grame Faina integrală de secară
2 lingurițe Praf de copt
1/2 linguriță Scorțișoara Ceylon
150 grame Unt 65% grăsime
100 ml Lapte de vacă 3,5% grăsime
3 linguri Fulgi de cocos
1 lingură Sirop de arțar/zahăr brun

Pași de urmat

1.

1. Merele se spală, se curăță de coajă și se dau pe răzătoarea mare.
Pas finalizat
2.

2. Untul cald, siropul de arțar/zahărul brun și ouăle se amesteca bine până ce se omogenizează, apoi adăugăm merele rase.
Pas finalizat
3.

3. Făina, praful de copt și scorțișoara se amesteca într-un bol separat.
Pas finalizat
4.

4. Peste pasul 2. se adaugă treptat pasul 3. , fulgii de cocos și laptele.
Pas finalizat
5.

5. Toată compoziția rezultată se toarnă în forme pentru brioșe.
Pas finalizat
6.

6. Se dă la cuptorul preîncălzit la 180° C căldură sus-jos fără ventilație timp de cică. 25-30-35 minute (timpul alocat coacerii diferă de la cuptor la cuptor).
Pas finalizat

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *