Brioșe cu mere și fulgi de cocos
1. Merele se spală, se curăță de coajă și se dau pe răzătoarea mare.
2. Untul cald, siropul de arțar/zahărul brun și ouăle se amesteca bine până ce se omogenizează, apoi adăugăm merele rase.
3. Făina, praful de copt și scorțișoara se amesteca într-un bol separat.
4. Peste pasul 2. se adaugă treptat pasul 3. , fulgii de cocos și laptele.
5. Toată compoziția rezultată se toarnă în forme pentru brioșe.
6. Se dă la cuptorul preîncălzit la 180° C căldură sus-jos fără ventilație timp de cică. 25-30-35 minute (timpul alocat coacerii diferă de la cuptor la cuptor).
5
from
2
Reviews
Ingrediente
Modifică numărul de porții
2 Mere | |
2 Ouă | |
200 grame Faina integrală de secară | |
2 lingurițe Praf de copt | |
1/2 linguriță Scorțișoara Ceylon | |
150 grame Unt 65% grăsime | |
100 ml Lapte de vacă 3,5% grăsime | |
3 linguri Fulgi de cocos | |
1 lingură Sirop de arțar/zahăr brun |
Pași de urmat
1.
1. Merele se spală, se curăță de coajă și se dau pe răzătoarea mare.
Pas finalizat
2.
2. Untul cald, siropul de arțar/zahărul brun și ouăle se amesteca bine până ce se omogenizează, apoi adăugăm merele rase.
Pas finalizat
3.
3. Făina, praful de copt și scorțișoara se amesteca într-un bol separat.
Pas finalizat
4.
4. Peste pasul 2. se adaugă treptat pasul 3. , fulgii de cocos și laptele.
Pas finalizat
5.
5. Toată compoziția rezultată se toarnă în forme pentru brioșe.
Pas finalizat
6.
6. Se dă la cuptorul preîncălzit la 180° C căldură sus-jos fără ventilație timp de cică. 25-30-35 minute (timpul alocat coacerii diferă de la cuptor la cuptor).
Pas finalizat
2 Comments
-
Alex
Multumesc pentru reteta! Super
Foarte bune! Merita incercate!♥️