Tarta rustica cu faina de secara, pere si gorgonzola
In incercarea de a pune in valoare faina integrala de secara de la Enache – Morarit, am pregatit o reteta care sa imbine savoarea traditiei cu o nota de rafinament. Aceasta tarta rustica, cu pere dulci, gorgonzola cremoasa si nuci crocante, este ideala pentru a impresiona la orice masa festiva. Ma bucur sa particip la acest concurs care pune accent pe ingrediente de calitate si pe creativitatea culinara. Fainurile Enache – Morarit sunt cheia texturii perfecte a acestui preparat, iar combinatia de secara integrala si faina de grau tip 550 asigura un aluat fraged si aromat. Te invit sa descoperi reteta mea de tarta rustica cu faina de secara, pere si gorgonzola sa te lasi inspirat de gustul autentic pe care il ofera produsele Enache – Morarit.
Ingrediente
Modifică numărul de porții
200 grame faina integrala de secara de la Enache – Morarit | |
300 grame faina de grau tip 550 | |
300 grame pere | |
200 grame gorgonzola | |
50 grame nuci | |
80 grame unt | |
200 ml apa | |
1 lingurita zahar | |
20 grame drojdie proaspata | |
1 lingurita sare |
Lasă un răspuns