Tartă cu mure și făină integrală de secară

45 de minute

super ușor

5

3.5 from 4 Reviews

Ingrediente

Modifică numărul de porții
3 Oua
300 ml Lapte
O lingura Esența de vanilie
O lingura Esența de rom
125 ml Ulei de floarea-soarelui
2 linguri Miere de albine
250g Faina integrală de secară, Făina lui Enache
Aproximativ 20 Mure proaspete
1 Praf de sare
1 Plic praf de copt
Zahăr pudră pentru decor

Pași de urmat

1.

Pregătirea compoziție

Se separă albușurile de gălbenușuri iar albușurile se bat spuma cu un praf de sare. Gălbenușurile se amesteca cu mierea de albine și uleiul și se amestecă până devine o crema omogenă.
Pas finalizat
2.

La albușurile bătute se adaugă esență de rom și vanilie, și compoziția din gălbenușuri. Faina se amesteca cu praful de copt și se adaugă în ploaie, după aceasta se adaugă laptele la temperatura camerei.
Pas finalizat
3.

Se tapetează cu hârtie de copt o tava dreptunghiulara in care se toarnă compoziția, se preîncălzește cuptorul la 180 de grade și se dă compoziția la cuptor pentru 5 minute.
Pas finalizat
4.

După 5minute se trage tava din cuptor și se pun pe deasupra murele.
Pas finalizat
5.

Se da apoi tarta la cuptor și se coace pentru circa 20 de minute la 180 de grade. După răcire se pudrează cu zahar pudra.
Pas finalizat

4 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *