Tartă cu fructe
No Reviews
Ingrediente
Modifică numărul de porții
4 Oua | |
2 căni Făină | |
1 cană Zahăr | |
3/4 cani Lapte | |
1/4 căni Ulei | |
1 Praf de copt | |
30 g Zahăr vanilat | |
1/2 kg Fructe |
Esențe de vanilie și lămâie
5 g Esența vanilie și lămâie |
Pași de urmat
1.
Pregătirea ingredientelor
In această etapă pregătit toate ingredientele pentru a ne fi mai ușor la amestecat.
Pas finalizat
2.
Pregătirea blatului
Se separă albușurile de gălbenușuri și se bat spumă cu un praf de sare. Apoi se adaugă zahărul, câte un pic și se amestecă până la dizolvare. Când zahărul a fost încorporat, adăugăm câte un gălbenuș. Apoi se adaugă laptele, uleiul, esențele și zahărul vanilat și se amestecă după fiecare. La final se adaugă făina ( câte o cană din fiecare fel: integrală și de secară) + praf de copt și se amestecă până la omogenizare. Se toarnă compoziția in tavă de copt pe care ați așezat o hârtie de copt, iar deasupra se pun fructele ( nouă ne place tarta cu multe fructe) și se dă la cuptor.
Se pune la 150-160°C , cu ventilație jos și se lasă 20 minute. Apoi se pornește ventilația și sus și se mai lasă 10 minute.
Pas finalizat
3.
Prezentare
Se lasă să se răcească și se servește fie ca atare, fie cu zahăr pudră deasupra, fie se poate întoarce și pune o cremă sau budincă. Noi am preferat-o simplă.
Poftă bună!
Pas finalizat
Lasă un răspuns