Rulouri cu Pepperoni

Dacă până acum ați fi cumpărat aceste bunătăți de la micile brutării de colț de stradă, acum le puteți găto chiar voi acasă. Sunt foarte ușor de gătit și foarte gustoase.

Bineînțeles, în afară de salam Pepperoni, puteți umple aceste rulouri și cu alte tipuri de umpluturi: brânză, șuncă, spanac, legume, etc.

No Reviews

Ingrediente

Modifică numărul de porții
1/2 cană apă călduță
10 g drojdie uscată
450 g făină de grâu
1 linguriță sare
100 g unt
2 lingurițe miere de albine
1/4 cană smântână de gătit
1 ou
Salam Pepperoni

Informații nutriționale

336 Calorii
18g Grăsimi
33g Carbohidrați
9g Proteine

Pași de urmat

1.

Aluatul

Într-un bol micuț, puneți drojdia și 1/2 cană de apă călduță și lăsați drojdia la dospit pentru aproximativ 5 minute, până când aceasta este dizolvată și cremoasă. În alt bol mare, adăugați făina (450g) și sarea. Într-o crăticioară, topiți untul pe foc mic. Adăgați mierea și smântâna de gătit și amestecați până se combină. Nu lăsați să fierbă. Temperatura trebuie să fie doar călduță.
Adaugați amestecul de drojdie peste amestecul de făină și sare. Apoi, adăugați amestecul de unt topit cu smântână de gătit și miere. Amestecați toate ingredientele până când acestea sunt bine uniformizate. Transferați aluatul amestecat pe un blat de lucru și începeți să frământați până când acesta este fin și suplu și nu se mai lipește de mâini. (aproximativ 5 minute). Puneți apoi aluatul într-un bol uns cu ulei și lăsați-l la dospit, acoperit cu o pânză, pentru aproximativ 1-2 ore, sau până când aluatul își dublează volumul.
Pas finalizat
2.

Formați rulourile

Divizați aluatul dospit în 12 părți egale și lăsați-l la odihnit pentru aproximativ 10 minute. Luați pe rând fiecare bucată de aluat și întindeți-o cu degetele sau cu un sucitor. De preferat este cu degetele, pentru ca imperfecțiunile sunt perfect acceptabile aici. Puneți feliile de Pepperoni peste aluatul întins în formă de pătrat, lasând o mica margine de 1 cm într-o parte pentru a se lipii aluatul rulat. Rulați aluatul și apăsați ferm pentru a lipii aluatul lăsat liber.
Ungeți rulourile așezate pe o tavă cu unt topit. Acoperiți rulourile cu un șervețel curat sau cu o cârpă și lăsați-le să dospească pentru aproximativ 30 de minute.
Pas finalizat
3.

Coaceți rulourile

Introduceți rulourile formate în cuptorul preâncălzit la 180 grade Celsius pentru aproximativ 30-40 de minute. imediat după ce le scoateți din cuptor, este indicat să le ungeți din nou cu unt topit. Vor căpăta o textură și aromă deosebită.
Serviți-le calde sau la temperatura camerei. Pot fi păstrate la temperatura camerei, într-o pungă de plastic sigilată, până la 3 zile.
Pas finalizat

Note

Rețetă preluată de pe site-ul https://www.simplyrecipes.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *