Rulouri cu brânză

2 ore

ușor

10-12

No Reviews

Ingrediente

Modifică numărul de porții
500g Faina integrala Enache Morărit
2 Galbenusuri
500ml Lapte
70g Zahar
1 plic Zahăr vanilat
70g Unt topit
1 Esență de vanilie
1 Coaja de lămâie
1 Praf de sare
7g Drojdie uscată
Pentru umplutură
300-350g Branza
5 linguri Zahar
1 Esență de vanilie

Pași de urmat

1.

Pregătirea aluatului

Prima dată punem într-un bol făina cernuta
Pas finalizat
2.

Se începe formarea aluatului

În bol,peste făină,se pune drojdia,gălbenușurile,laptele cald în care am dizolvat zahărul,esențele și sarea.
Pas finalizat
3.

Se amestecă până se formează un aluat lipicios,apoi se pune untul topit. Se frământă până nu se mai lipește de mâini,apoi se lasă la dospit. P.S. aluat este mai închis deoarece am ales să folosesc făină integrală
Pas finalizat
4.

Preparare umplutură

Se dă pe răzătoare brânză,apoi se amestecă cu o furculița cu zahărul și ouăle+esenta.
Pas finalizat
5.

După dospire se împarte aluatul în 2 și se întinde subțire,apoi se umple cu jumătate din compoziția de brânză și se rulează
Pas finalizat
6.

Se lasă apoi iar la dospit,în tava,timp în care se încălzește cuptorul la 175 de grade,fără ventilație
Pas finalizat
7.

Când aluatul este dospit suficient de unge cu ou bătut și se presară opțional semințe de susan sau Mac. Se dă în cuptorul încălzit pentru 40-45 de minute.
Pas finalizat
8.

După ce se răcește,se poate tăia și servi. Poftă bună!🙂
Pas finalizat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *