Papanași gustoși
No Reviews
Ingrediente
Modifică numărul de porții
500 g Făină | |
2 Ouă | |
220 g Făină | |
30 g Zahăr vanilat | |
1 linguriță Bicarbonat | |
1/2 Lămâie rasă |
Pași de urmat
1.
Pregătirea ingredientelor
Se pregătesc ingredientele mai întâi.
Pas finalizat
2.
Pregătire aluat
Se amestecă ingredientele și se pune aluatul în frigider la rece pentru jumătate de oră.
Pas finalizat
3.
Prăjirea papanașilor
Se scoate aluatul de la frigider și se formează 10 bile mici și 10 bile mari pe care le turtim ușor și face o gaură în interior. Apoi se pun pe rand în uleiul încins și se prăjesc.
Pas finalizat
4.
Pregătirea pentru degustare
Se pun pe farfurie și deasupra se pune iaurt grecesc sau smântână și dulceață din belșug. Noi iubim pe cele de vișine sau afine❤️
Poftă bună!
Pas finalizat
Note
Poftă
Lasă un răspuns