Pandispan pufos cu caise in 15 minute, fara sa separam oua!
Această rețetă de pandișpan pufos cu caise este extrem de simplă și rapidă, perfectă pentru a fi pregătită în doar 15 minute, fără a necesita separarea ouălor.
No Reviews
Ingrediente
Modifică numărul de porții
4 Oua | |
150 g zahăr | |
150 g Făină enache morarit | |
50 ml Ulei | |
2 linguriță esență de vanilie | |
1 zahăr vanilat | |
1 coaja de la o portocală | |
50 g Caise |
Pași de urmat
1.
Luam un castron potrivit de mare si punem in el cele 4 oua intregi impreuna cu zaharul vanilat
Mixam cu un mixer de mana, la viteza mare, pana cand ouale capata mult volum, devin albicioase si spumoase. Stim ca sunt gata atunci cand putem scrie cu spuma in castron. DIn caz contrar, mai insistati cu spumarea. La mine a durat acest pas, 4-5 minute.
Pas finalizat
2.
Cu ajutorul unei strecuratori, cernem deasupra spumei de ou
faina, in cateva sarje. Se incorporeaza cu o paleta, cu miscari blande, circulare. Imediat ce faina nu se mai vede, adaugam alta portie, si tot asa pana terminam faina. Nu insistam niciodata prea mult la incorporarea fainii. Daca amestecam mult, scoatem aerul din compozitie. La mine acest pas a durat tot cam 4 minute.Si asta a fost tot aluatul.
Pas finalizat
Lasă un răspuns