Pandispan pufos cu caise in 15 minute, fara sa separam oua!

15 minute

super ușor

6

Această rețetă de pandișpan pufos cu caise este extrem de simplă și rapidă, perfectă pentru a fi pregătită în doar 15 minute, fără a necesita separarea ouălor.

No Reviews

Ingrediente

Modifică numărul de porții
4 Oua
150 g zahăr
150 g Făină enache morarit
50 ml Ulei
2 linguriță esență de vanilie
1 zahăr vanilat
1 coaja de la o portocală
50 g Caise

Pași de urmat

1.

Luam un castron potrivit de mare si punem in el cele 4 oua intregi impreuna cu zaharul vanilat

Mixam cu un mixer de mana, la viteza mare, pana cand ouale capata mult volum, devin albicioase si spumoase. Stim ca sunt gata atunci cand putem scrie cu spuma in castron. DIn caz contrar, mai insistati cu spumarea. La mine a durat acest pas, 4-5 minute.
Pas finalizat
2.

Cu ajutorul unei strecuratori, cernem deasupra spumei de ou

faina, in cateva sarje. Se incorporeaza cu o paleta, cu miscari blande, circulare. Imediat ce faina nu se mai vede, adaugam alta portie, si tot asa pana terminam faina. Nu insistam niciodata prea mult la incorporarea fainii. Daca amestecam mult, scoatem aerul din compozitie. La mine acest pas a durat tot cam 4 minute.Si asta a fost tot aluatul.
Pas finalizat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *