Negresa cu faina integrala de secara
Aceasta negresa este ideala pentru un picnic in familie, intr-o zi calda de toamna tarzie.
No Reviews
Ingrediente
Modifică numărul de porții
300 de grame faina integrala de secara Enache | |
250 de mililitri apa minerala | |
60 de mililitri ulei | |
250 de grame zahar | |
1 / 2 lingurita bicarbonat | |
1 varf cutit sare | |
8 grame praf de copt | |
1 lingurita esenta rom | |
2 linguri cacao | |
50 grame nuci maruntite |
Pași de urmat
1.
Prepararea
Intr-un bol mixam apa minerala cu uleiul, adaugam zaharul, mixam, apoi punem bicarbonatul, sarea, praful de copt si esenta de rom. In alt bol amestecam faina si cacao pe care o adaugam peste compozitia lichida si amestecam. La sfarsit, adaugam nucile maruntite.
Pas finalizat
2.
Pregatirea pentru copt
Punem compozitia obtinuta intr-o tava cu hartie de copt pe care o introducem la cuptor pentru 40 - 45 de minute la 180 de grade Celsius.
Pas finalizat
3.
Pregatire pentru servire
Dupa racire, taiem negresa in mai multe patratele, le punem pe platou si le pudram cu zahar pudra sau nuca de cocos.
Pas finalizat
Lasă un răspuns