Negresa cu faina integrala de secara

60 de minute

ușor

6 - 8

Aceasta negresa este ideala pentru un picnic in familie, intr-o zi calda de toamna tarzie.

No Reviews

Ingrediente

Modifică numărul de porții
300 de grame faina integrala de secara Enache
250 de mililitri apa minerala
60 de mililitri ulei
250 de grame zahar
1 / 2 lingurita bicarbonat
1 varf cutit sare
8 grame praf de copt
1 lingurita esenta rom
2 linguri cacao
50 grame nuci maruntite

Pași de urmat

1.

Prepararea

Intr-un bol mixam apa minerala cu uleiul, adaugam zaharul, mixam, apoi punem bicarbonatul, sarea, praful de copt si esenta de rom. In alt bol amestecam faina si cacao pe care o adaugam peste compozitia lichida si amestecam. La sfarsit, adaugam nucile maruntite.
Pas finalizat
2.

Pregatirea pentru copt

Punem compozitia obtinuta intr-o tava cu hartie de copt pe care o introducem la cuptor pentru 40 - 45 de minute la 180 de grade Celsius.
Pas finalizat
3.

Pregatire pentru servire

Dupa racire, taiem negresa in mai multe patratele, le punem pe platou si le pudram cu zahar pudra sau nuca de cocos.
Pas finalizat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *