Clătite de post
O rețetă simplă și rapidă, ideală pentru un desert delicios.
No Reviews
Ingrediente
Modifică numărul de porții
600 ml apă minerală | |
50 ml ulei | |
1 linguriță esență vanilie | |
100 g zahăr | |
300 g făină integrală Enache Morărit |
Pași de urmat
1.
Prepararea compoziției
Într-un vas mare, amestecă apa minerală, uleiul, esența de vanilie și zahărul.

Pas finalizat
2.
Adăugarea făinii
Adaugă treptat făina integrală Enache Morărit, amestecând continuu, până când obții o pastă groasă și omogenă.

Pas finalizat
3.
Gătirea clătitelor
Încălzește o tigaie antiaderentă și toarnă un polonic din compoziție în tigaie. Întoarce clătita pe ambele părți.

Pas finalizat
4.
Servirea
Umple fiecare clătită cu dulceața preferată.

Pas finalizat
Lasă un răspuns