Chec marmorat
Mod de preparare
5 albușuri separate le punem intr-un mixer
Peste ele punem praful de sare
Mixam la viteza mică apoi punem 2 pliculețe zahar vanilat și zaharul tos
Punem ulei puțin câte puțin peste gălbenușuri și le batem apoi le punem peste albușuri punem puțin câte putin
Praful de copt peste faina amestecat
Apoi se pune puțin câte puțin peste albușuri se amesteca cu mișcări largi
Se separa jumătate din compoziție se pune sa fie in 2 boluri
Cacao se pune intr-un bol și se amestec din cele 2
Cacao se amesteca cu apa
Luam o Tava și punem in ea hârtie de copt
1 lingura compoziție alba compoziție neagra si apoi puneți cum vreți voi
Se pune la cuptor la foc mediu pentru aproximativ 30-40 de minute
No Reviews
Ingrediente
Modifică numărul de porții
200 g Faina | |
5 Oua | |
200g Zahar | |
4 linguri Ulei | |
2 linguri Cacao | |
2 pliculețe Zahar vanilat | |
1 lingurița Praf de copt | |
1 praf Sare |
Pași de urmat
1.
Pregătim albușurile
5 albușuri separate le punem intr-un mixer Peste ele punem praful de sare Mixam la viteza mică apoi punem 2 pliculețe zahar vanilat și zaharul tos Punem ulei puțin câte puțin peste gălbenușuri și le batem apoi le punem peste albușuri punem puțin câte putin
Pas finalizat
2.
Pregătim aluatul
Praful de copt peste faina amestecat Apoi se pune puțin câte puțin peste albușuri se amesteca cu mișcări largi Se separa jumătate din compoziție se pune sa fie in 2 boluri
Pas finalizat
3.
Pregătim cacao
Cacao se pune intr-un bol și se amestec din cele 2 Cacao se amesteca cu apa
Pas finalizat
4.
Pregătim tava
Luam o Tava și punem in ea hârtie de copt 1 lingura compoziție alba compoziție neagra si apoi puneți cum vreți voi Se pune la cuptor la foc mediu pentru aproximativ 30-40 de minute
Pas finalizat
Lasă un răspuns