Chec cu migdale
Fiind un chec din două culori, veți avea nevoie de 2 compoziții. Așadar, ingredientele de mai jos vor fi dublate.
Cu siguranță ți-a fost poftă de ceva dulce și pufos la un moment dat, așa că ceva ce te poate ajuta să-ți satisfaci pofta este un delicios chec! Această prăjitură cu textură fină și ușor umedă este perfectă pentru a fi servită la micul dejun, la cafea sau ca desert. Checul este, de asemenea, foarte versatil și poate fi preparat cu o varietate de arome, astfel încât să poți crea o prăjitură unică și personalizată după gusturile tale. Urmează această rețetă simplă și ușor de făcut pentru a-ți bucura familia și prietenii cu un delicios chec făcut în casă!
Ingrediente
Modifică numărul de porții
200g Unt | |
200g Zahăr | |
5 Ouă | |
200g Făină 000 | |
10g Praf de copt | |
2g Sare | |
1buc Esență de vanilie | |
100g Făină de migdale sau migdale măcinate foarte fin | |
200ml Lapte |
Pași de urmat
Amestecă untul cu zahărul și ouăle


Adăugați ingredientele uscate

Coaceți checul
Creați formele de brăduleț și pregătiți checul final



Coaceți compoziția finală


Lasă un răspuns