Briose cu piersici
Briose cu piersici , unt si smantana
3
from
3
Reviews
Ingrediente
Modifică numărul de porții
200 g faina integrala de grau Enache Moratit | |
150g cubulete piersici | |
130 g zahar | |
140g smantana | |
80g unt | |
5g praf de copt | |
2 bucati ou | |
1 buc esenta de vanilie | |
1 coaja de la o lamaie | |
1 praf de sare |
Pași de urmat
1.
Pregatirea aluatului
Pentru inceput vom amesteca untul cu zaharul si omogenizam foarte bine cu o spatula. Foarte important este ca ingredientele sa fie la temperatura camerei. Schimbam spatula cu un tel, adaugam ouale pe care le incorporam usor. Apoi adaugam smantana ce va fi si ea incorporata. Adaugam coaja de lamaie, esenta de vanilie si praful de sare si amestecam bine. Praful de copt va fi amestecat cu faina, din care luam 2 linguri pentru a pune peste piersicile taiate cubuletele si amestecam cu grija . Faina o adaugam peste amestecul preparat anterior si omogenizam foarte bine, apoi adaugam si cubuletele de piersici ce le vom incorpora cu grija cu o spatula.
Pas finalizat
2.
Formarea brioselor
Luam din aluat cu o lingura mai mare cu care vom umple formele, eu folosesc forme de silicon, dar puteti folosi si forme de hartie.
Pas finalizat
3.
Coacere briose
Bagam tava in cumptorul preincalzit la 165 de grade pentru 20-25 de min sau pana cand acestea trec testul scobitorii.
Pas finalizat
4.
Pas finalizat
5.
Servire
Briosele se servesc ca desert sau ca gustare cu o cana de lapte, ceai sau cafea
Pas finalizat
3 Comments
-
Vasile
Au ieșit super gustoase
-
Gabi Salih
Foarte bune
👍👍👍👍