Brioșe Carrot cake
5
from
2
Reviews
Ingrediente
Modifică numărul de porții
340g Morcovi | |
100g Nuci | |
260g Faina | |
1 plic Praf de copt | |
1/2 lingurita Sare | |
1 și 1/2 lingurita Scortisoara | |
4 Oua | |
250g Zahar | |
200ml Ulei | |
2 lingurite Esență vanilie |
Pași de urmat
1.
Pregatire aluat
Intr-un bol amestecati cu mixerul ouale cam 1 minut, apoi adaugati zaharul, si mixati

Pas finalizat
2.
Pregătire aluat
Intr-un alt bol amestecati Adaugati uleiul si esenta de vanilie.

Pas finalizat
3.
Pregătire aluat
Adăugați făina amestecată cu praful de copt și scorțișoară.

Pas finalizat
4.
Pregătire aluat
La final adăugați morcovii rași si nucile.

Pas finalizat
5.
Coacere
Dati brioșele la cuptor cam 30 de minute la 180 grade sau pana trece testul cu scobitoarea.

Se decorează cu crema de unt mixat cu zahar pudra și Philadelphia.
Pas finalizat
2 Comments
-
Melania
Am încercat rețeta! Au ieșit brioșele perfecte!
Super