Biscuiți fragezi și delicioși cu brânză de burduf și untură
Ingrediente:
300 g brânză de burduf
200 g untură de porc
150 g smântână cu 20% grăsime
1 linguriță rasă de sare
aproximativ 600 g Făină integrală de Grâu și Sorg Enache-Morărit
2 ouă
1 lingură semințe de chimen
Mod de lucru:
Într-un castron încăpător adăugăm brânza, untura, smântâna și o linguriță rasă de sare. Amestecăm aceste ingrediente, apoi încorporăm oul și treptat făina pentru a obține un aluat potrivit, nici prea moale nici prea tare.
Se imparte aluatul în două și din fiecare bilă de aluat se întinde cu sucitorul o foaie groasă de aproximativ 0,5 cm.
Cu o formă rotundă formați cerculețe pe care apoi le ungeți cu ou bătut și presărați pe deasupra cu semințe de chimen.
Puneți biscuiții în tava de air fryer și setați programul de coacere „Baking” la temperatura de 190°C, timp de 15 minute; la jumătatea timpului de coacere, aceștia se întorc pe partea cealaltă.
În cazul în care folosiți cuptor electric, setați 190°C, căldură sus și jos, timp de 25 minute (cuptorul trebuie să fie preîncălzit).
Poftă bună!
Lasă un răspuns