Biscuiti/Cookies cu unt de arahide si picaturi de ciocolata
Mod de preparare:
Pentru aluatul de fursecuri, se bate untul moale, scos cu cateva ore inainte din frigider, cu zaharul brun pana se spumeaza usor (1-2 minute). Se adauga apoi untul de arahide si oul si se amesteca. La final, se adauga faina lui Enache integrala de grau, cernuta si picaturile de ciocolata. Se amesteca totul cu spatula, dar nu se insista cu amestecatul, ci doar pana cand toate ingredientele sunt bine inglobate. Aluatul se pune la frigider peste noapte sau pentru cateva ore…ori macar pentru 30 de minute.
Se formeaza din aluat „bile” cu ajutorul unei linguri de inghetata.
Biscuitii se asaza in tava pregatita, la distanta unele de altele.
Se coc 16-18 minute (daca le vreti mai moi, le lasati doar 16 minute, iar daca le vreti mai crocante, le lasati 18, maxim 20 de minute).
Usor de facut si deliciosi: biscuiti cu unt de arahide si picaturi de ciocolata!
Tips: Aluatul de fursecuri devine tot mai bun pe masura ce sta la frigider, asa ca va sfatuiesc sa il lasati la rece peste noapte.
Ingrediente
Modifică numărul de porții
200 grame unt | |
130 grame unt arahide crocant | |
120 grame zahar brun/melasa | |
30 grame 1 ou mare | |
200 grame faina (integrala) lui Enache | |
50 grame picaturi de ciocolata |
Pași de urmat
Pregatirea aluatului de biscuiti

6 Comments
-
Robert
Sunt foarte bune si usor de facut!
-
Cristina
Iami, un deliciu!
-
Ionescu Anca
Cele mai bune😍
-
Ionescu Anca
Cele mai bune gustoase
-
Ionescu Veronica
Cele mai bune gustoase
Foarte delicioase si sanatoase! <3 Le-am incercat! Sper sa castige!!