Banana Bread
3-4 banane coapte
2 oua mari sau 3 mai mici
100 ml ulei
50g zahăr
250 g făină integrală Grâu și Sorg Enache Morarit
Esență de vanilie
Un vârf de sare
Jumătate de linguriță de scorțișoară
1 linguriță bicarbonat de sodiu
100 g nuci, alune sau fulgi de ciocolată
Se amestecă bananele pasate cu ouăle, uleiul, esența și zahărul.
Într-un alt bol se amestecă făina, sarea, scorțișoara și bicarbonatul. Se cerne deasupra ingredientelor umede.
Se încorporează totul, apoi se pune jumătate de compoziție într-o tavă de chec, în care ați pus hârtie de copt. Se presară jumătate din nucile tăiate, apoi se pune și restul de compoziție, iar deasupra restul de nucă.
Eu am folosit pe o porțiune mică și fulgi de ciocolata.
Se introduce la cuptorul preincalzit la 180 grade, pt 20-25 minute!
Poftă bună!
Ingrediente
Modifică numărul de porții
2 Comments
-
Decu Georgiana
Delicioasa
Foarte buna